Categories Pricing Corporate
home.libro.professionale_ebook

Manage je eigen succes

Realiseer je dromen

0 Recensioni
1 Recensione
36
Lingua:  Dutch
Walt Disney zei ooit: “If you can dream it, you can do it”. Dit ebook leert je dromen om te zetten in succes.
Abbonamento Professional Plus gratuito per i primi 30 giorni poi $8.99 /mese
Non ci sono pubblicità nel libro
Descrizione
Prefazione
Contenuto
Recensioni

Iedereen heeft recht op een beetje geluk. Dat wordt mede bepaald door je persoonlijkheid en de omgeving waarin je leeft. Maar vooral door je eigen focus. Toeval bestaat niet, alles is een kwestie van oorzaak en gevolg. Dit boek leert je de oorzaken zodanig te beheersen, dat jouw succes het gevolg is.

Er zijn veel auteurs die beweren dé methode te kennen om succes en geluk te realiseren. Allemaal hebben ze gelijk, bijna niemand is compleet. Een complete handleiding voor geluk en succes is in principe ook niet mogelijk. Ieder mens is anders en leeft onder specifieke omstandigheden. Dat heeft je gevormd tot wie je nu bent: een uniek individu.

In dit boekje is een aantal van deze methodes samengebracht. Niet iedere pagina bevat voor jou de meest relevante methode of tips. Lees het eens met een ‘open mind’ door en beslis zelf wat voor jou en jouw doel, jouw unieke situatie van toepassing is. Maar vooral: probeer het gewoon toe te passen – op jou manier.

Zelfkennis is natuurlijk essentieel. Wees daarin eerlijk. Vraag eventueel de mening van een vertrouwd persoon in je omgeving. Dit kan ook tot (nieuwe) doelstellingen leiden. Door je eigen kunnen en niet-kunnen onder ogen te zien maak je een realistisch plan om je doelstellingen in geluk en succes op te stellen en uit te voeren. Er zullen momenten komen dat je het gevoel hebt dat je vast zit, dat het allemaal niet gaat gebeuren, maar bedenk dan dat je al het één en ander in beweging hebt gezet. Simpel door er een begin mee te maken. Heb geduld en kijk eventueel wat er nog nodig is om weer vooruitgang te boeken.

Geen enkele doelstelling is onrealistisch. Alleen het tijdpad naar realisatie kan te hoog gegrepen zijn. Deadlines zijn niet heilig, dus pas je planning aan als je denkt dat je te hard van stapel gaat. Durf te dromen van een betere toekomst.

Wim Vlekken

Versie 1.03 – 6 december 2014

 1. Inleiding
 2. Zoek uit wat je gelukkig maakt
 3. Weet wat je wilt
 4. Je sterke kanten en talenten
 5. Het vergt moed om te doen wat niet normaal is
 6. Aandacht en focus
 7. Verbeelding
 8. Geloof en beleving
 9. Wat je succes tegenwerkt
 10. Aantrekkingskracht
 11. Vrije wil of het lot?
 12. Attitude en verbeelding
 13. Veerkracht
 14. Samenvatting
 15. Droomboek

Uitstekend en inspirerend!
More reviews
home.libro.su_autore
Wim

Wim Vlekken

Wim Vlekken (1950) was werkzaam in Marketing en Communicatie. Naast zijn werk in de industrie (tech, bouw en software) was hij gedurende 19 jaar tevens docent Marketing en Communicatie bij een vakschool voor (grafische) communicatie in Eindhoven. Het schrijven van artikelen, boeken en web content is al meer dan 40 jaar een vast onderdeel van zijn dagelijks werk.

Wim Vlekken (1950) ist Spezialist für Marketing und Kommunikation. Neben seiner Laufbahn in der Industrie war er über 19 Jahre Lehrer für Marketing und Kommunikation auf einer Fachschule. Das Schreiben von Werbematerial, Artikel und Bücher war ab den Siebziger Jahre ein fester Bestandteil seiner Arbeit.