Categories Pricing Corporate
Professional eBook

Windows 11 Onderhoud (werkboek 5)

0 Reviews
51
Language:  Dutch
Dit werkboek laat je zien waarom je als eindgebruiker in Windows 11 ook onderhoud moet plegen aan je computer, en bijvoorbeeld je eigen data en maaksels veiligstellen, of bepaalde problemen oplossen.
Professional Plus subscription free for the first 30 days, then $8.99/mo
Access to this title on the bookboon platform
Description
Content

Elke machine, dus ook een computer heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Het besturingssysteem Windows 11 kan best zelf wel enkele zaken regelen, maar toch moet je ook als gebruiker aan regelmatig onderhoud denken. Bovendien kan er altijd wat gebeuren, waardoor zaken niet meer naar behoren werken, of gegevens verloren of beschadigd raken. Dan zul je flink kunnen profiteren van het onderhoud dat je altijd hebt gepleegd. Je leert in dit werkboek bijvoorbeeld het nut van veiligstellen van je data en (eigen) maaksels, en ook hoe je bepaalde problemen kunt oplossen.

Over de auteur

Peter Scharpff is oorspronkelijk afkomstig uit de computer-linguïstische hoek. Zijn wetenschappelijke focus lag op de interactie tussen mens en machine, vooral op de spraak- en taaltechnische kant daarvan. Behalve het ontwikkelen van materiaal voor trainingsdoeleinden op het gebied van kantoorautomatisering, heeft hij ook vele publicaties op zijn naam staan over algemenere onderwerpen als digitale veiligheid, privacy, hardware, programmeren, webdesign, telewerken, sociale netwerken, en dergelijke, en over onderwerpen in de hobbysfeer zoals tekenen, audio- en fotobewerking.


 • Over de maker
 1. Inleiding
 2. Onderhoud
  1. Inleiding
  2. Opruimen
  3. Schijfcontrole
  4. Defragmentatie
  5. Indexeren
  6. Onderhoudstools
 3. Back-up
  1. Inleiding
  2. Dataverlies
  3. Kopiëren
  4. Back-up van programma’s
  5. Back-up hardware
  6. Planning
  7. Bestandsgeschiedenis
 4. Probleemoplossing
  1. Inleiding
  2. Wat is het probleem?
  3. Elimineren
  4. Probleemoplosser
  5. Systeemherstel
 • Ten slotte
 • Bijlage

About the Author
dr

dr Peter J. Scharpff RI