Categories Pricing Corporate
Professional eBook

Windows 11 Instellingen (werkboek 3)

0 Reviews
67
Language:  Dutch
Windows 11: Instellingen neemt je mee langs de vele instellingsmogelijkheden en -opties in het geavanceerde besturingssysteem. Ook de instellingen rondom bestanden en accounts komen aan bod.
Professional Plus subscription free for the first 30 days, then $8.99/mo
Access to this title on the bookboon platform
Description
Content

Er is van alles in te stellen in de grafische besturingsomgeving van Windows 11. In dit werkboek gaan daar wat dieper, en soms ook wat technischer op in. Maar niet alleen onderwerpen op het gebied van configuratie en cosmetica komen aan bod, ook zaken als accounts en gebruik van internet passeren de revue. Verder komen nog allerlei instellingsmogelijkheden aan bod rondom je bestanden in het geavanceerde besturingssysteem. Sommige onderwerpen komen al in de buurt van stof voor de gevorderde gebruiker. Maar ja, je wilt ook precies weten hoe dat zit met instellingen, toch?

Over de auteur

Peter Scharpff is oorspronkelijk afkomstig uit de computer-linguïstische hoek. Zijn wetenschappelijke focus lag op de interactie tussen mens en machine, vooral op de spraak- en taaltechnische kant daarvan. Behalve het ontwikkelen van materiaal voor trainingsdoeleinden op het gebied van kantoorautomatisering, heeft hij ook vele publicaties op zijn naam staan over algemenere onderwerpen als digitale veiligheid, privacy, hardware, programmeren, webdesign, telewerken, sociale netwerken, en dergelijke, en over onderwerpen in de hobbysfeer zoals tekenen, audio- en fotobewerking.


 • Over de maker
 1. Inleiding
 2. Instellingen
  1. Inleiding
  2. Configuratie-apps
  3. Cosmetica
  4. Hardware
  5. Software
 3. Gebruikers
  1. Inleiding
  2. Nieuwe gebruiker
  3. Administrator
  4. Referenties
  5. Wachtwoordherstel
 4. De cloud
  1. Inleiding
  2. Online accounts
  3. Microsoft-account
  4. Browsen
  5. Updates
 5. Bestanden
  1. Inleiding
  2. Namen
  3. Extensies
  4. Paden
  5. Quiz
  6. Attributen
  7. Antwoorden op de Quiz
 • Ten slotte
 • Bijlage

About the Author
dr

dr Peter J. Scharpff RI