Categories Pricing Corporate
Professional eBook

Outlook 2021: Contactpersonen

Werkboek 2

0 Reviews
55
Language:  Dutch
In dit werkboek over Outlook 2021 staan de Contactpersonen centraal. Je leert hoe het Adresboek werkt en hoe je efficiënt alle data over je relaties kunt bijhouden en gebruiken in de andere onderdelen
Professional Plus subscription free for the first 30 days, then $8.99/mo
Access to this title on the bookboon platform
Description
Content

In dit tweede werkboek in de serie over Outlook 2021 is de volle aandacht gericht op je contactpersonen. Want in het populaire programma voor persoonlijk informatie management bevindt zich ook een database met vele mogelijkheden voor het beheer van die contactpersonen. Dat heet in Outlook het Adresboek, en daar kun je alle data in bijhouden van je relaties. Die gegevens kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het snel selecteren van de geadresseerde(n) bij een e-mail. Maar ook koppelen aan je agenda of takenlijst is mogelijk. Een goed beheer van contactpersonen maakt je het leven en communiceren een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Over de auteur

Peter Scharpff is oorspronkelijk afkomstig uit de computer-linguïstische hoek. Zijn wetenschappelijke focus lag op de interactie tussen mens en machine, vooral op de spraak- en taaltechnische kant daarvan. Behalve het ontwikkelen van materiaal voor trainingsdoeleinden op het gebied van kantoorautomatisering, heeft hij ook vele publicaties op zijn naam staan over algemenere onderwerpen als digitale veiligheid, privacy, hardware, programmeren, webdesign, telewerken, sociale netwerken, en dergelijke, en over onderwerpen in de hobbysfeer zoals tekenen, audio- en fotobewerking.


 • Over de maker
 1. Inleiding
  1. Opzet van het werkboek
  2. Notatie
  3. Software
 2. De onderdelen
  1. Inleiding
  2. Start
  3. Vensterindeling
  4. Nieuwe items
  5. Weergaven
 3. Contactpersonen
  1. Inleiding
  2. Records en velden
  3. Contactpersoon invoeren
  4. Ophalen
  5. Verwijderen
  6. Categorieën
 4. Adresboek
  1. Inleiding
  2. Lijsten
  3. Toevoegen
  4. Mailgroepen
  5. Oefening
 5. Samenvoegen met Word
  1. Inleiding
  2. Mailmerge
 • Ten slotte
 • Bijlage

About the Author
dr

dr Peter J. Scharpff RI