Categories Pricing Corporate
Audio Learning

Deadlines Nakomen

9m 11s
Language:  Dutch
Eerst kijken we naar het belang van deadlines, zowel als de trend van managers om van alles een dringende deadline te maken. Nadien kijken we naar hoe je jouw deadlines kunt managen.
Professional Plus subscription free for the first 30 days, then $8.99/mo
Description

Eerst kijken we naar het belang van deadlines, zowel als de trend van managers om van alles een dringende deadline te maken. Nadien kiijken we naar hoe je jouw deadlines kunt managen.

We eindigen met een persoonlijk verhaal waar ik, Peter, een development team moest managen die meerdere keren deadlines had gemist.

Over de auteur

Met nog geen 40 jaar is Peter toch al een ervaren on- en offline ondernemer. Na zijn studie International Business Management, richtte hij een Social Media consulting bedrijf op tijdens de eerste adoptiegolf begin jaren 2000.
  Na een korte stint als personal trainer en life-coach is Peter momenteel actief als Online Media creator met verschillende YouTube channels en Podcasts op zijn wekelijkse schema. Daarnaast adviseerd hij bedrijven en instellingen over communicatie en messaging op deze zelfde platformen.
About the Author
Peter

Peter Doesburg