Categories Pricing Corporate
Professional eBook

Lær å takle avbrytelser

40
Language:  Norwegian
Denne e-boken tar for seg hvordan man kan beskytte seg mot unødvendige avbrytelser. Du lærer ulike arbeidstaktikker som gjør at du både virker mottakelig for innspill samtidig som du er produktiv.
Professional Plus subscription free for the first 30 days, then $8.99/mo
Access this book on our eReader, no adverts inside the book
Description
Content

Avbrytelser fører til mindre produktivitet, og det kan være veldig vanskelig å beskytte seg mot dette uten å ødelegge arbeidsforholdet til kollegaer og eksterne partnere som kunder og leverandører.

Denne e-boken tar for seg praktiske måter du kan beskytte deg mot de verste typer avbrytelser, som e-post og telefonselgere, uten å ødelegge forholdet til de involverte partene.

Om forfatteren

Paul Newton har jobbet med IT- og prosjektledelse i over 30 år, og har blant annet utviklet en rekke Internett-baserte selskaper. Han var med å grunnlegge ITT Ltd, hvor han også var direktør og hadde ansvaret for utviklingen og markedsføringen av programvare-baserte programmer for ledelsestrening. Selskapet hadde mange internasjonalt kjente klienter, som Microsoft, IBM, Pfizer, Sun Microsystems, UK National Health, Ministry of Defence og Barclays.

Før dette jobbet han som IT-konsulent med spesialisering i utvikling av IBM-programvare for stormaskiner for mange av selskapets klienter, deriblant: Rockwell, Severn Trent Water, SWEB, SWALEC og Eagle Star Insurance.

 1. Hvilke kostnader medfører avbrytelsene? 
 2. Ta kontroll over egen produktivitet 
  1. Hva kjennetegner en «avbrytelse»? 
  2. Hvordan motvirke effekten av avbrytelsene 
  3. Nettverksbygging eller upassende sosialisering? 
 3. Teknikker for å minimere forstyrrelsene 
  1. Lær å håndtere telefon-forstyrrelser 
  2. Håndtering av telefonselgere 
  3. Håndtering av utgående samtaler 
  4. Håndtering av e-post 
 4. Gjør deg kjent med hvor du kan få tak i informasjon 
About the Author
Paul

Paul Newton