Categories Pricing Corporate
Professional eBook

Hvordan måle emosjonell intelligens

21
Language:  Norwegian
Denne e-boken tar for seg hvordan du kan måle emosjonell intelligens, noe som hjelper deg å avgjøre hvilke aspekter ved dette som tilbyr de beste forbedringsmulighetene.
Professional Plus subscription free for the first 30 days, then $8.99/mo
Access this book on our eReader, no adverts inside the book
Description
Content

E-boken beskriver populære modeller for emosjonell intelligens og de verktøyene som brukes til å måle det i hvert enkelt tilfelle. Disse modelltypene er kjent som evnemodell, egenskapsmodell og blandede modeller, og brukes til å måle en persons emosjonelle intelligens.

Boken hjelper deg å velge hvilke modeller og målingsverktøy som passer best for deg og dine behov. Det finnes minst 15 modeller for emosjonell intelligens, og alle har sitt eget målingsverktøy. Boken beskriver også fordeler og bakdeler ved selvrapporterte spørreskjemaer, 360-graders spørreskjemaer og spørreskjemaer om ytelse.

Om forfatteren

Paul Newton har jobbet med IT- og prosjektledelse i over 30 år, og har blant annet utviklet en rekke Internett-baserte selskaper. Han var med å grunnlegge ITT Ltd, hvor han også var direktør og hadde ansvaret for utviklingen og markedsføringen av programvare-baserte programmer for ledelsestrening. Selskapet hadde mange internasjonalt kjente klienter, som Microsoft, IBM, Pfizer, Sun Microsystems, UK National Health, Ministry of Defence og Barclays.

Før dette jobbet han som IT-konsulent med spesialisering i utvikling av IBM-programvare for stormaskiner for mange av selskapets klienter, deriblant: Rockwell, Severn Trent Water, SWEB, SWALEC og Eagle Star Insurance.

 1. EI (Emosjonell Intelligens)-modeller 
  1. Den evnebaserte modellen 
  2. Egenskapsmodellen 
  3. ES-I Bar-On-modellen 
  4. Blandede EI-modeller 
  5. EI-modeller for grupper eller team 
  6. Selvutviklingsmodeller 
 2. Sammendrag 
 3. Referanser
About the Author
Paul

Paul Newton