Categories Pricing Corporate
Professional eBook

Excel voor Microsoft 365: Werkbladen

Werkboek 2

0 Reviews
65
Language:  Dutch
Voor werkbladen in Excel voor Microsoft 365 heb je heel wat opties tot je beschikking. Ook de opmaak van tekst en getallen is van belang. Verder komt de weergave en afdrukken van je bladen aan bod.
Professional Plus subscription free for the first 30 days, then $8.99/mo
Access to this title on the bookboon platform
Description
Content

In dit werkboek Excel voor Microsoft 365 Werkbladen gaat alle aandacht uit naar de werkbladen die je maakt in de werkmappen (bestanden) van Excel. Vooral opmaak, zowel van de tekst en de getallen in je cellen, als van het werkblad zelf, komt aan de orde. Maar ook aandacht voor hoe je snel modellen opbouwt door het kopiëren van formules. Ook de speciale weergaven van hoe je tegen je werkbladen aan kunt kijken, komt aan bod. Verder behandelt dit boek de belangrijkste zaken rondom afdrukken van je werkbladen.

Over de auteur

Peter Scharpff is oorspronkelijk afkomstig uit de computer-linguïstische hoek. Zijn wetenschappelijke focus lag op de interactie tussen mens en machine, vooral op de spraak- en taaltechnische kant daarvan. Behalve het ontwikkelen van materiaal voor trainingsdoeleinden op het gebied van kantoorautomatisering, heeft hij ook vele publicaties op zijn naam staan over algemenere onderwerpen als digitale veiligheid, privacy, hardware, programmeren, webdesign, telewerken, sociale netwerken, en dergelijke, en over onderwerpen in de hobbysfeer zoals tekenen, audio- en fotobewerking.


 • Over de maker
 1. Inleiding
  1. Opzet van het werkboek
  2. Notatie
  3. Software
 2. Werkbladen aanpassen
  1. Inleiding
  2. Kolombreedtes
  3. Kopiëren
  4. Invoegen en verwijderen
 3. Celopmaak
  1. Inleiding
  2. Getalnotatie
  3. Tekstopmaak
  4. Randen
  5. Voorwaardelijke opmaak
  6. Oefening
 4. Werkbladen en vensters
  1. Inleiding
  2. Werkbladen
  3. Vensters
 5. Afdrukken
  1. Inleiding
  2. Bereik
  3. Grote werkbladen
  4. Opties
  5. Kop- en voetteksten
  6. Printen
 • Ten slotte
 • Bijlage

About the Author
dr

dr Peter J. Scharpff RI