Categories Pricing Corporate
Professional eBook

Evaluering av ansattes utvikling og resultater

38
Language:  Norwegian
Denne boken beskriver hvordan du kan samle inn, evaluere og registrere ytelsesdata av høy kvalitet under evalueringssyklusen.
Professional Plus subscription free for the first 30 days, then $8.99/mo
Access this book on our eReader, no adverts inside the book
Description
Content

E-boken gir deg en solid forståelse av prinsippene bak Performance Management. Du lærer hvordan du kan innlemme de fire motivatorene for de ansattes engasjement som er avgjørende for et vellykket Performance Management-system.

Den tar for seg hvordan OSCAR-prinsippene hjelper deg å maksimere engasjementet og motivasjonen til de ansatte, slik at de kan nå målene og utvikle kompetansene sine. Boken anbefaler også metoder for å samle inn den ytelsesdataen du trenger for å kunne holde produktive, stressfrie og motiverende utviklingssamtaler.

Om forfatteren

Paul Newton har jobbet med IT- og prosjektledelse i over 30 år, og har blant annet utviklet en rekke Internett-baserte selskaper. Han var med å grunnlegge ITT Ltd, hvor han også var direktør og hadde ansvaret for utviklingen og markedsføringen av programvare-baserte programmer for ledelsestrening. Selskapet hadde mange internasjonalt kjente klienter, som Microsoft, IBM, Pfizer, Sun Microsystems, UK National Health, Ministry of Defence og Barclays.

Før dette jobbet han som IT-konsulent med spesialisering i utvikling av IBM-programvare for stormaskiner for mange av selskapets klienter, deriblant: Rockwell, Severn Trent Water, SWEB, SWALEC og Eagle Star Insurance.

  1. Innsamling av ytelsesdata 
  2. Vær obs på partiskhet 
  3. Evaluering av den enkeltes prestasjonsnivå 
  4. Viktigheten av å foreta jevnlige evalueringer 
  5. Den årlige oppsummeringen av resultater 
  6. Sammendrag 
  7. Referanser 
About the Author
Paul

Paul Newton