Word 365 Grote documenten

Omdömen:
( 0 )
96 pages
Språk:
 Dutch
Met het werkboek Word 365 Grote documenten maak je kennis met diverse (geavanceerde) functies en technieken voor lange documenten zoals boeken, verslagen, rapportages, en dergelijke.
Det här är en Business-eBok
Business-prenumeration gratis de första 30 dagarna, sedan $3.99/månad
 
Få åtkomst till boken på vår läsplatta. Ingen reklam i boken.
Våra senaste eBöcker
Om författaren

Peter Scharpff is oorspronkelijk afkomstig uit de computer-linguïstische hoek. Zijn wetenschappelijke focus lag op de interactie tussen mens en machine, vooral op de spraak- en taaltechnische kant daarvan. Behalve het ontwikkelen van materiaal voor trainingsdoeleinden op het gebied van kantoorautomati...

Met een tekstverwerker als Word 365 kun je natuurlijk ook grote (lange) documenten maken. Zo’n groot document kan vele pagina’s en diverse hoofdstukken tellen, speciale opmaak vereisen, en misschien ook wel allerlei geavanceerde objecten bevatten. Dat is dus wel wat anders dan een briefje op een A4’tje. In dit werkboek werken we verschillende functies en geavanceerde mogelijkheden nader uit in het licht van grote documenten. Denk aan stijlen, pagina-opmaak en elementen als kop- en voetteksten, paginanummering, en dergelijke. Daarnaast is nog aandacht voor enkele nieuwe onderwerpen die vooral in grotere tekstbestanden van toepassing zijn, zoals inhoudsopgave, index en voet- of eindnoten.

Over de auteur

Peter Scharpff is oorspronkelijk afkomstig uit de computer-linguïstische hoek. Zijn wetenschappelijke focus lag op de interactie tussen mens en machine, vooral op de spraak- en taaltechnische kant daarvan. Behalve het ontwikkelen van materiaal voor trainingsdoeleinden op het gebied van kantoorautomatisering, heeft hij ook vele publicaties op zijn naam staan over algemenere onderwerpen als digitale veiligheid, privacy, hardware, programmeren, webdesign, telewerken, sociale netwerken, en dergelijke.

 • Over de maker
 1. Inleiding
  1. Opzet van het werkboek
  2. Notatie
  3. Software
 2. Grote documenten
  1. Inleiding
  2. Lange teksten
  3. Planning
 3. Stijlen
  1. Inleiding
  2. Opmaakprofielen
  3. Automatische nummering
  4. Standaardstijl
 4. Paginaopmaak
  1. Inleiding
  2. Formaat
  3. Paginaoriëntatie
 5. Kolommen
  1. Inleiding
  2. Tabelkolommen
  3. Krantenstijlkolommen
  4. Vouwfolder
 6. Pagina-elementen
  1. Inleiding
  2. Paginanummering
  3. Kop- en voetteksten
  4. Pagina-achtergrond
 7. Verwijzingen
  1. Inleiding
  2. Bladwijzers
  3. Hyperlinks
  4. Voet- en eindnoten
  5. Bijschriften
  6. Inhoudsopgave
  7. Index
 • Ten slotte
 1. Appendix: Lettertypen en typografie
  1. Inleiding
  2. Lettertypen
  3. Tekensets
  4. Typografie
 • Bijlage