categorias preço empresarial
páginaprincipal.livro.e-book_profissional

Outlook 2019

Persoonlijk Informatie Management

páginaprincipal.livro.por dr Peter J. Scharpff RI
0 Opiniões
95
páginaprincipal.livro.idioma:  Dutch
In het werkboek Outlook 2019 Persoonlijk Informatie Management bespreken we hoe je met de onderdelen Agenda, Taken en Notities je tijd en werk goed kunt organiseren.
Subscrição Profissional Plus grátis durante os primeiros 30 dias, após esse período $8.99/mês
Sem anúncios dentro do livro
Descrição
Conteúdos

Outlook is meer dan een e-mail client, al zijn er wel veel gebruikers die dit programma alleen daarvoor inzetten. De onderdelen Agenda, Taken en Notities in Outlook zijn minstens zo interessant om je zaakjes digitaal te regelen. Afspraken en projecten worden zo een stuk gemakkelijker te managen. Niet voor niets omschrijven velen Outlook als hét programma voor time management. In dit tweede werkboek Outlook 2019 Persoonlijk Informatie Management gaan we nader in op die extra functionaliteiten van het programma. Verder bespreken we in dit boek nog enkele geavanceerde mogelijkheden die in alle onderdelen van pas komen, zoals weergaven, zoekacties en filters.

Over de auteur

Dr Peter J. Scharpff RI – de oprichter van deze adviesorganisatie en auteur van dit werkboek – is oorspronkelijk afkomstig uit de computer-linguïstische hoek. Zijn wetenschappelijke focus lag op de interactie tussen mens en machine, vooral op de spraak- en taaltechnische kant daarvan. Behalve het ontwikkelen van materiaal voor trainingsdoeleinden, heeft hij ook vele publicaties op zijn naam staan over algemenere onderwerpen als digitale veiligheid, privacy, hardware, programmeren, webdesign, telewerken, sociale netwerken, en dergelijke.

 • Over de maker
 1. Inleiding
  1. Opzet van het werkboek
  2. Notatie
  3. Software
 2. Organisatie
  1. Inleiding
  2. Time management
  3. Software
 3. De onderdelen
  1. Inleiding
  2. Start
  3. Vensterindeling
  4. Opstart-opties
  5. Werkbalk Snelle toegang
  6. Nieuwe items
  7. Snelkoppelingen
  8. Weergaven
 4. Agenda
  1. Inleiding
  2. Uiterlijk
  3. Werktijd
  4. Afspraken
  5. Reageren op herinneringen
  6. Overlappende afspraken
  7. Navigatie
  8. Meerdere agenda’s
 5. Taken
  1. Inleiding
  2. Invoeren en bewerken
  3. Taken weergeven
  4. Taken toewijzen
 6. Notities
  1. Inleiding
  2. Nieuwe notitie
  3. Notities maken van bestaande items
  4. Notities gebruiken
 7. Logboek
  1. Inleiding
  2. Items
  3. Registratie
 8. Weergaven
  1. Inleiding
  2. Standaard weergaven
  3. Eigen weergave
  4. Nieuw veld
  5. Volgorde en sortering
  6. Veld verwijderen
  7. Weergave verwijderen
 9. Zoeken en filteren
  1. Inleiding
  2. Zoeken
  3. Zoekcriteria
  4. Filteren
  5. Ten slotte
 • Bijlage

páginaprincipal.livro.sobre_autor
dr

dr Peter J. Scharpff RI

Peter Scharpff is oorspronkelijk afkomstig uit de computer-linguïstische hoek. Zijn wetenschappelijke focus lag op de interactie tussen mens en machine, vooral op de spraak- en taaltechnische kant daarvan. Behalve het ontwikkelen van materiaal voor trainingsdoeleinden op het gebied van kantoorautomatisering, heeft hij ook vele publicaties op zijn naam staan over algemenere onderwerpen als digitale veiligheid, privacy, hardware, programmeren, webdesign, telewerken, sociale netwerken, en dergelijke.

---

Peter Scharpff originates from the scientific computer-linguistic field focussing on the interaction between man and machine, especially on speech and language engineering. After that he started to develop training material for office automation. In the last few decades he has also created many publications on more general topics such as digital security, privacy, hardware, programming, web design, teleworking, social networks, and the like.