Inga fler kalla samtal

Bli expert på referensbaserad försäljning

Beoordelingen:
( 0 )
52 pages
Taal:
 Swedish
I den här boken får du verktyg som göra att dina kunder börjar sälja åt dig. Inga fler kalla samtal, du kommer bli expert på att sälja genom referenser och nå en helt ny prestationsnivå!
Dit is een Business eBook
Het zakelijk abonnement is gratis voor de eerste 30 dagen, daarna$5.99/maand
 
Lees dit boek via onze eReader, geen advertenties in het boek
Recente eBooks
Over de auteur

Mathias Härenstam har en bakgrund inom försäljning där han under de senaste 10 åren både sålt själv, varit försäljningschef och arbetat som säljutbildare. Han har erfarenhet från flera olika branscher och har både arbetat med försäljning mot företag och privatpersoner.

Hans öv

Beschrijving
Inhoud

Många som hör order säljare ser ofta framför sig den gamla klassiska bilden av en telefonförsäljare som sitter och ringer. Du har säkert själv blivit uppringd av en sådan och säkert blivit lite irriterad.

Det var min bild av försäljning och därför trodde jag aldrig att jag skulle jobba med sälj, men jag hittade en annan väg. En väg där jag aldrig behövt ringa ett kallt samtal. Jag fick mina kunder att börja sälja åt mig.

I den här boken lär du dig hur du kan bli expert på att få andra att sälja åt dig. Du får även viktiga verktyg som kan ta dig till en helt ny nivå!

  1. Dagens affärsverklighet
  2. Det mest effektiva sättet att fördubbla din försäljning
  3. Har du ställt den lönsammaste frågan?
  4. Följ upp dina kunder
  5. Rekommenderas du av dina kunder?
  6. Använd tidigare resultat för att skapa nya resultat
  7. Låt dina nätverk ge dig affärer
  8. Den som ger är den som får