Teamvaardigheden voor de 21ste eeuw, Deel I

Effectief communiceren, Motiverend presenteren

Rangeringer:
( 0 )
51 pages
Språk:
 Dutch
In de serie ‘Teamvaardigheden voor de 21ste eeuw’ leert u de belangrijkste vaardigheden om effectief in een team te werken.
Dette er en eBok for bedrifter
Bedriftsabonnement gratis i de første 30 dagene, så $5.99/mnd
 
Ingen reklame inne i boken
Sist lagt til
Om forfatteren

Ronald Swensson werkte bijna tien jaar in de automatiseringsbranche in verschillende commerciële functies. Na deze periode werkte hij vier jaar als commercieel manager en trainer bij de arbodiensten De Twaalf Provinciën en AVIOS (samengegaan in Maetis). Met zijn ruime ervaring in de commerciële pra

In de serie ‘Teamvaardigheden voor de 21ste eeuw’ leert u de belangrijkste vaardigheden om effectief in een team te werken. In dit eerste deel komen ‘Effectief communiceren’, ‘Kwaliteitsgedrag als basis’ en ‘Motiverend presenteren’ aan bod. In de andere delen van ‘Teamvaardigheden voor de 21ste eeuw’ bespreken we o.m. ‘Doelen stellen voor resultaat’, ‘Kwaliteitsgedrag als basis’, ‘Effectief overleggen en vergaderen’, ‘Omgaan met conflicten’, ‘Succesvol samenwerken’, ‘Agile teamwork’, ‘Werken aan je eigen ontwikkeling’, ‘Stress- en zelfmanagement’, ‘Timemanagement’, ‘Creatief en kritisch denken’, ‘Krachtig onderhandelen‘, ‘Assertiviteit en coöperatief gedrag’ en ‘Personal- en teambranding’.

Over de auteur

Ronald Swensson werkte bijna tien jaar in de automatiseringsbranche in verschillende commerciële functies. Na deze periode werkte hij vier jaar als commercieel manager en trainer bij de arbodiensten De Twaalf Provinciën en AVIOS (samengegaan in Maetis). Met zijn ruime ervaring in de commerciële praktijk maakte hij in 1997 de overstap naar het fulltime trainersvak bij Wage training en advies. Eind 2008 is hij gestart met het trainingsbureau SellingNet.

 • Inleiding
 1. Effectief communiceren
  1. Begripsbepaling
  2. Communicatieve vaardigheden
  3. Effectieve communicatie
  4. Heldere communicatie: nauwkeurigheid en moed
  5. Communiceren in de groep
 2. Motiverend presenteren
  1. Begripsbepaling
  2. Voorbereiding
  3. Presentatie