Doortastend Coachen

Blijvende verandering in elk gesprek

Rangeringer:
( 0 )
37 pages
Språk:
 nl
Doortastend Coachen leidt tot blijvende verandering in elk gesprek. Hoe dit te bereiken wordt in dit boek op een praktische, stapsgewijze manier beschreven en met voorbeelden toegelicht.
Dette er en eBok for bedrifter
Bedriftsabonnement gratis i de første 30 dagene, så $5.99/mnd
 
Ingen reklame inne i boken
Sist lagt til
Om forfatteren

In ruim 32 jaar heeft Arno van der Lee meer dan 4000 mensen in 48 organisaties ondersteund bij cultuurveranderingen en het creëren van succesvolle teams. Als consultant, trainer en coach heeft Arno de vaardigheid om mensen snel en effectief aan te zetten tot verandering. Zijn aanpak is respectvol, di

Dat coaching uiteindelijk tot blijvende verandering kan leiden is bekend. Doortastend Coachen kan echter in élk gesprek tot een blijvende verandering leiden.
De diepgaande verbinding die je als coach hebt met je cliënt, zorgt voor even diepgaande veranderingen. De stijl is oprecht, humorvol, confronterend maar altijd respectvol. In dit boek wordt de stijl stapsgewijs beschreven zodat je de samenhang tussen alle elementen helder in beeld krijgt om zo mensen die je wilt helpen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Over de auteur

In ruim 32 jaar heeft Arno van der Lee meer dan 4000 mensen in 48 organisaties individuen en team ondersteund bij hun veranderingen Als consultant, trainer en coach heeft Arno de vaardigheid om mensen snel en effectief aan te zetten tot verandering. Zijn aanpak is respectvol, direct, humorvol en vooral praktijkgericht. Met zijn doortastende stijl van coaching bereikt hij in snel en effectief gewenste veranderingen. Dit levert verantwoordelijke individuen en teams op, die in elk gesprek de meest onwaarschijnlijke resultaten halen.

  • Inleiding
  1. H1 Doortastend Coachen is 4 * 5
  2. H2 De vijf stappen van verandering
  3. H3 De vijf fasen van een doortastend gesprek
  4. H4 De vijf leegtes bij terugval
  5. De vijf pijlers van groei
  6. H6 De doortastende stijl
  • Afsluiting
  • Bijlage schema’s fasen doortastend gesprek