Categories Pricing Corporate
home.libro.professionale_ebook

Windows 11 Speciale functies (werkboek 6)

0 Recensioni
0
Lingua:  Dutch
In dit werkboek komen enkele geavanceerde onderwerpen aan bod in Windows 11. We bespreken opstartopties en beveiliging, en ook hoe je met tekstcommando’s kunt werken of ‘ingrijpen’ in het register.
Abbonamento Professional Plus gratuito per i primi 30 giorni poi $8.99 /mese
Non ci sono pubblicità nel libro
Descrizione
Contenuto

In dit laatste werkboek in de reeks over Windows 11 duiken we wat dieper in enkele gevorderde onderwerpen die (hopelijk) niet tot de dagelijkse praktijk behoren, maar die wel handig zijn om te weten. Niet alleen komen opstart(herstel)opties en beveiliging aan bod, maar ook werkwijzen om met tekstcommando’s te werken (in een DOS-box) of ‘in te grijpen’ in het register. Met als doel dat je als (eind)gebruiker van het geavanceerde besturingssysteem kennis maakt met deze speciale functies en opties, mocht je zo ooit nodig hebben.

Over de auteur

Peter Scharpff is oorspronkelijk afkomstig uit de computer-linguïstische hoek. Zijn wetenschappelijke focus lag op de interactie tussen mens en machine, vooral op de spraak- en taaltechnische kant daarvan. Behalve het ontwikkelen van materiaal voor trainingsdoeleinden op het gebied van kantoorautomatisering, heeft hij ook vele publicaties op zijn naam staan over algemenere onderwerpen als digitale veiligheid, privacy, hardware, programmeren, webdesign, telewerken, sociale netwerken, en dergelijke, en over onderwerpen in de hobbysfeer zoals tekenen, audio- en fotobewerking.


 • Over de maker
 1. Inleiding
 2. Opstarten
  1. Inleiding
  2. Opstartprocedure
  3. Opstartprogramma’s
  4. Opnieuw starten
  5. Opstartopties
  6. Opstarttoetsen
 3. Beveiliging
  1. Inleiding
  2. Veiligheid
  3. Certificaten
  4. Privacy
  5. Updates
 4. DOS-box
  1. Inleiding
  2. Werking
  3. Gebruik
  4. Voorbeelden
 5. Het register
  1. Inleiding
  2. Werking
  3. Registereditor
 • Ten slotte
 • Bijlage

home.libro.su_autori

Janine du Plessis

Christian

Christian Julmi

Kari

Kari Lise Barstad

Yuri Yevdokimov

Christopher

Christopher J. Skousen