Categories Pricing Corporate
home.libro.professionale_ebook

Windows 11 Onderhoud (werkboek 5)

0 Recensioni
0
Lingua:  Dutch
Dit werkboek laat je zien waarom je als eindgebruiker in Windows 11 ook onderhoud moet plegen aan je computer, en bijvoorbeeld je eigen data en maaksels veiligstellen, of bepaalde problemen oplossen.
Abbonamento Professional Plus gratuito per i primi 30 giorni poi $8.99 /mese
Non ci sono pubblicità nel libro
Descrizione
Contenuto

Elke machine, dus ook een computer heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Het besturingssysteem Windows 11 kan best zelf wel enkele zaken regelen, maar toch moet je ook als gebruiker aan regelmatig onderhoud denken. Bovendien kan er altijd wat gebeuren, waardoor zaken niet meer naar behoren werken, of gegevens verloren of beschadigd raken. Dan zul je flink kunnen profiteren van het onderhoud dat je altijd hebt gepleegd. Je leert in dit werkboek bijvoorbeeld het nut van veiligstellen van je data en (eigen) maaksels, en ook hoe je bepaalde problemen kunt oplossen.

Over de auteur

Peter Scharpff is oorspronkelijk afkomstig uit de computer-linguïstische hoek. Zijn wetenschappelijke focus lag op de interactie tussen mens en machine, vooral op de spraak- en taaltechnische kant daarvan. Behalve het ontwikkelen van materiaal voor trainingsdoeleinden op het gebied van kantoorautomatisering, heeft hij ook vele publicaties op zijn naam staan over algemenere onderwerpen als digitale veiligheid, privacy, hardware, programmeren, webdesign, telewerken, sociale netwerken, en dergelijke, en over onderwerpen in de hobbysfeer zoals tekenen, audio- en fotobewerking.


 • Over de maker
 1. Inleiding
 2. Onderhoud
  1. Inleiding
  2. Opruimen
  3. Schijfcontrole
  4. Defragmentatie
  5. Indexeren
  6. Onderhoudstools
 3. Back-up
  1. Inleiding
  2. Dataverlies
  3. Kopiëren
  4. Back-up van programma’s
  5. Back-up hardware
  6. Planning
  7. Bestandsgeschiedenis
 4. Probleemoplossing
  1. Inleiding
  2. Wat is het probleem?
  3. Elimineren
  4. Probleemoplosser
  5. Systeemherstel
 • Ten slotte
 • Bijlage

home.libro.su_autori

Janine du Plessis

Christian

Christian Julmi

Kari

Kari Lise Barstad

Yuri Yevdokimov

Christopher

Christopher J. Skousen