Skap din visjon og definer målene dine

Commentaires:
( 0 )
33 pages
Langue:
 Norwegian
Denne boken hjelper både enkeltpersoner og bedriftseiere å formulere en personlig misjonserklæring som bidrar til større klarhet og en følelse av mening.
Ceci est un livre pro
Abonnement pro gratuit les 30 premiers jours, puis $5.99/mois
 
Lisez ce livre avec notre eReader, sans pubs
Dernières publications
A propos de l'auteur

Extraordinary journey forges unique perspective, valuable insight

What’s in a name? For Shenandoah Chefalo, plenty.

Embarrassed by her first name and the unwanted attention that came with it – made worse by a nomadic childhood that kept her from building lasting friendships – Che

Description
Contenu

«Skap din visjon og definer målene dine» hjelper både enkeltpersoner og bedriftseiere å formulere en personlig misjonserklæring som bidrar til større klarhet og en følelse av mening. Hvordan vil du leve? På hvilken måte vil du utgjøre en forskjell? Hva er dine verdier? Øvelsene i denne boken vil blant annet hjelpe deg å svare på disse spørsmålene og lede deg i prosessen med å bygge det livet du virkelig vil ha.

Om forfatteren

Shenandoah Chefalo har en bachelorgrad i kunst med hovedfag i interdisiplinære studier og samfunnsvitenskap fra Michigan State University og en Core Essentials-grad fra Coach U, og er medlem av Foster Leaders Movement. Hun er en ettertraktet foredragsholder i temaer relatert til ungdom i fosterhjem samt til det å overvinne traumatiske opplevelser og implementere måter å håndtere disse opplevelsene på i hverdagen og/eller organisasjonen, og har vært gjest i ulike sammenhenger både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Som tidligere fosterhjemsbarn har hun verdifull innsikt i fosterhjemssystemet, og er medgrunnlegger av Good Harbor Institute, som skaper verktøy for håndtering av trauma til bruk i hverdagen fra evidensbasert forskning. Her er den gjennomgående tanken at det ikke er nok å bare «vite». Kunnskap/evner + handling = helbredelse. Shenandoah har i tillegg til denne e-boken skrevet boken Garbage Bag Suitcase, og hun holder for øyeblikket på å skrive sin neste bok, Hiking for Stillness.

 1. Kapittel 
  1. Visjon 
  2. Definer deg selv 
  3. Kjerneverdier 
  4. En liste over verdier 
  5. Integritet 
 2. Kapittel 
  1. Visjoner og verdier 
  2. Utvikle visjonen din 
  3. Definer og forstå hva det er du vil 
  4. Sett visjonen ut i livet 
 3. Kapittel 
  1. Få klarhet i visjonen din 
  2. Tanker som setter begrensninger 
  3. Få orden 
 4. Kapittel 
  1. Mål 
  2. Daglige vaner 
  3. Del målet med noen 
  4. Positiv mental innstilling/Gi slipp på frykten