Tidshantering i 3D

Arvostelut:
( 0 )
107 pages
Kieli:
 Swedish
Med egna erfarenheter av utmattning vill författarna hjälpa dig att se på tidshantering ur ett nytt, tredimensionellt synsätt som innefattar din planering, din energi och din hjärna.
Tämä on liiketoiminta-ekirja
Yritystilaus ilmainen ensimmäisen 30 päivän ajan, ja sen jälkeen $3.99/kk.
 
Kirja ei sisällä mainoksia
Viimeisin lisäys
Kirjailijasta

Allie Edwardsson arbetade i över tjugofem år som utbildare inom interkulturell kommunikation, presentationsteknik och affärsengelska. I samband med publicering av hennes första bok, Cracking the Code of International Communication, 2013, blev hon utbränd och var sjukskriven fö...

Vi har mycket kunskap om utbrändhet och utmattning. Så varför blir så många fortfarande utbrända? Och vad kan vi göra åt det? Med egna erfarenheter av utbrändhet och utmattning i bagaget vill författarna hjälpa dig att undvika fällorna. Det går absolut att förebygga stress och utbrändhet.

Vi lever i ett nytt millenium, med nya utmaningar. Därför behöver vi ett nytt synsätt på tids- och stresshantering. Vi behöver se på tidshantering ur ett tredimensionellt synsätt, där vi tar hänsyn till vår planering, vår energi och vår hjärna för att skapa ett hållbart arbetsliv.

Om författarna

Allie Edwardsson arbetade i över tjugofem år som utbildare inom interkulturell kommunikation, presentationsteknik och affärsengelska. I samband med publicering av hennes första bok, Cracking the Code of International Communication, 2013, blev hon utbränd och var sjukskriven för utmattning. Allie arbetar nu som verksamhetsutvecklare, coach och Learning och Development specialist.

www.allieedwardsson.com

info@allieedwardsson.com

https://se.linkedin.com/in/allieedwardsson 

Mona Edwardsson är legitimerad lärare och har arbetat med utbildning på alla nivåer från grundskolan till Handelshögskolan. Hon har också arbetat internationellt som konsult i kommunikationsfärdigheter. 2011 råkade Mona ut för en stresskollaps och har sedan dess forskat på egen hand inom stress, kost och motion, samt utbildat sig till både kostrådgivare och träningsinstruktör. Mona arbetar för att hjälpa andra förebygga och hantera stress och utmattning.

https://se.linkedin.com/in/monaedwardsson


 • Introduktion
 1. Dimension Ett: DIN PLANERING 
  1. IDENTIFIERA dina tidszoner 
  2. HANTERA genom att schemalägga dina prioriteringar   
  3. ÅTERHÄMTA med mikro-, mezzo- och makro-pauser 
  4. FÖREBYGGA med ”tidskuddar” 
 2. Dimension Två: DIN ENERGI 
  1. IDENTIFIERA dina energikällor 
  2. HANTERA genom att bygga kapacitet 
  3. ÅTERHÄMTA med ritualer 
  4. FÖREBYGGA med ”förehämtning” 
 3. Dimension Tre: DIN hjärna 
  1. IDENTIFIERA vilket bränsle du kör på 
  2. HANTERA genom att återta kontroll 
  3. ÅTERHÄMTA med ”brain breaks” 
  4. FÖREBYGGA med rutiner och struktur 
 • Sammanfattning – Sex Tidshanterings Hattar 
 • Slutord 
 • Referenser 
 • Om författarna 
 • Fullständig innehållsförteckning