Categories Pricing Corporate
Audio Learning

Vijf eigenschappen van ondernemers

12m 57s
Language:  Dutch
Ondernemen vereist bepaalde eigenschappen die niet iedereen heeft. In deze Micro Talk noemt Peter er 5 die essentieel zijn voor een geslaagde onderneming.
Professional Plus subscription free for the first 30 days, then $8.99/mo
Description

Ondernemen in de breedste zin van het woord is niet voor iedereen weggelegd. Of je nou een eigen bedrijf wilt beginnen of liever binnen de muren van een organisatie wilt ondernemen, het is een bepaald slag mensen wat dit van nature kan en wil. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je ondernemen niet kunt leren.

In deze audio bespreekt Peter 5 karaktereigenschappen die nodig zijn voor het starten en runnen van een succesvolle onderneming. 

Daarnaast komen er natuurlijk ook de valkuilen aan bod die bij deze eigenschappen horen EN een aantal praktijkvoorbeeld van hoe Peter zelf invulling geeft aan zijn onddernemingen.

Over de auteur

Even before turning 40, Peter is already a veteran entrepreneur both on- and offline. After his degree in International Business Management he founded a Social Media Strategy consulting business riding the wave of early Social Media adoption in the 2000’s..
After a stint as Personal Trainer and Lifestyle Coach, Peter is now an Online Media Creator with various YouTube channels and Podcasts on his weekly roster.
About the Author
Peter

Peter Doesburg