Word 2013

:
( 0 )
138 pages
Idioma:
 Swedish
Med denna Word 2013 e-bok kommer du att studera varje Flik i turordning. Varje knapp under varje flik diskuteras i detalj för att säkerställa att du vet vad som sker när du klickar på dem.
Éste es un eBook gratuito para estudiantes
Regístrate para tener acceso gratuito
Todos los libros de texto para estudiantes gratis, de por vida. Menos de un 15% de pulicidad
 
30 días de prueba gratis
Suscripciones corporativas gratis durante los primeros30 días, luego $5.99/mo
Últimos agregados
Sobre el autor

Mary Thomas er en kvalificeret træner med en baggrund i Microsoft Office og IT træning, og hun har ECDL certifikater i Word, Excel, PowerPoint og Access. Mary startede Concise Training Limited i 2008 for at tilbyde træning i Microsoft Office produkter til individuelle over internettet samt ansigt til...

Description
Content

Word 2013 är hittills den mest kraftfulla versionen av Word. Denna version uppmuntrar samarbete och erbjuder en rad fantastiska funktioner för att skapa professionella och användbara dokument. Liksom tidigare versioner använder Word 2013 ‘menyfliksgränssnittet’ som består av ett antal flikar. Denna e-bok för Word 2013 går igenom dessa flikar en efter en. Varje knapp på varje flik diskuteras i detalj för visa vad som händer när du klickar på dem. Du kommer även att ges idéer om hur du kan skapa bättre och mer lättanvända dokument.

Du kommer att lära dig att använda format för att öka användbarheten av dina dokument; att formatera bilder kring text; att använda tabeller för informationslayout; att använda teman och snabbdelar att lägga till enhetlighet i dina dokument för hela din verksamhet och mycket annat.