Categories Pricing Corporate
Professional eBook

Sociale daadkracht

Acht krachtbronnen en drie vragen

43
Language:  Dutch
Als je je sociale daadkracht vergroot, gaan mensen je meer serieus nemen. Je bereikt meer in de samenwerking en je voelt je sterker en gelukkiger. Dit boek laat je zien hoe je dat kunt bereiken.
Professional Plus subscription free for the first 30 days, then $8.99/mo
Access this book on our eReader, no adverts inside the book
Description
Content

In dit boek leer je door middel van 8 krachtbronnen, 3 vragen en het goed toepassen van 1 woord razendsnel in te spelen op situaties. Je interactievaardigheden komen op een veel hoger peil en je wordt door veel meer mensen serieus genomen zonder dat je je daarvoor overmatig moet inspannen. Acht krachtbronnen: duidelijkheid, verantwoordelijkheid, erkenning, compassie, aanpassing, stilte, uniciteit en assertiviteit. Drie vragen: wat ervaar ik, wat wil ik en wat doe ik (dus). Een woord (of OWI): de snelste manier om de regie te houden over je eigen handelen.

Over de auteur

Bert van Dijk is meestertrainer interactiekunde, schrijver en opleider van professionals.Hij begon zijn loopbaan als lobbyist en manager bij de nationale en internationale Dierenbescherming. Daarna werd hij trainer/adviseur bij Schouten & Nelissen, een van de grote trainingsbureaus van Nederland.Hij richtte de Leary Academy op en van daaruit leidde hij internationaal honderden professionals op in de interactiekunde, een tak van de praktische psychologie die hij mede vorm heeft gegeven.In 2009 richtte hij de NOBTRA op, een belangenorganisatie voor trainers. Bert is vader van twee kinderen en grootvader van twee kleinkinderen.In zijn vrije tijd speelt hij piano en schrijft hij romans.

 • Biografie auteur
 • Inleiding
 1. Krachtbronnen
  1. Daadkrachtig beginnen
  2. Interactiekunde
 2. Drie vragen om tot daadkracht te komen
  1. Drie vragen: theorie
  2. Drie vragen: praktijk
 3. Praktische tips en adviezen voor het vergroten van je daadkracht
 • Literatuur
About the Author
Bert

Bert van Dijk