Categories Pricing Corporate
Audio Learning

Persoonlijk leiderschap in crisistijd

24m 54s
Language:  Dutch
In deze aflevering praat ik met Nanco Vrijland van Coachcenter over persoonlijk leiderschap. Je leert hoe emotie gedrag aanstuurt en wat je kunt doen om effectief om te gaan met crisis en onzekerheid.
Professional Plus subscription free for the first 30 days, then $8.99/mo
Description

In deze aflevering praat ik met Nanco Vrijland, de oprichter van Coachcenter in Den Haag, over persoonlijk leiderschap. Hoe ga jij eigenlijk om met crisis en onzekerheid? Na het luisteren van deze aflevering kun je uitleggen wat persoonlijk leiderschap inhoudt, ben je je bewuster van hoe emotie gedrag aanstuurt en ben je hopelijk geïnspireerd om te onderzoeken hoe jij effectiever kunt omgaan met complexe situaties thuis of op het werk.

Over de auteur

Marcel van de Hoef is een executive coach en communicatietrainer, die zich richt op senior professionals in kennisgedreven sectoren. Hoe kun je écht verbinding maken met de ander? En hoe kunnen leiders – los van hun expertise – anderen helpen groeien? Marcel heeft een grote passie voor interpersoonlijke communicatie en leiderschap, die hij voedt via zijn podcast en blog meetingstrategist.org.

About the Author
Marcel

Marcel van de Hoef