Micro Talk: Het beste uit jouw collega's halen

Rating:
( 0 )
12m 05s
Language:
 nl
In dit gesprek bespreken we hoe u relaties met collega's kunt opbouwen en onderhouden. We zullen ook ingaan op het belang van feedback en hoe dit essentieel is om uw gewenste resultaat te realiseren.
This is an Audio Learning title
Professional Plus subscription free for the first 30 days, then $8.99/mo
Latest Audio Learning titles
About the author

Josuël Rogers is a life & executive coach, speaker and podcast host. He is someone who values interpersonal-relationships and his passion lies in helping other become their best selves. As a personal and executive coach he uses his analytical skills and creativity to help others overcom

Description
Content

Tijdens dit gesprek ontvangt u tips over hoe u relaties met uw collega's kunt opbouwen en onderhouden om het beste uit hen te halen. U leert het belang van deelname aan sociale activiteiten, kantooretiquette, feedback geven en ontvangen. U zult praktische tips ontdekken die u onmiddellijk op uw dagelijkse activiteiten kunt toepassen. Door de lessen hierin toe te passen, neemt het vertrouwen tussen u en uw collega's toe, wat zorgt voor betere resultaten en een betere werkomgeving.

Over de auteur

Josuël Rogers is een life & executive coach, spreker en podcast host. Hij is iemand die waarde hecht aan interpersoonlijke relaties. Zijn passie ligt in men te helpen hun maximale potentie te bereiken. Als persoonlijke en executive coach gebruikt hij zijn analytische vermogen en creativiteit om anderen te helpen hun uitdagingen aan te gaan.