Karrierens stress DNA

by Yvonne Bullock
Rating:
( 0 )
76 pages
Language:
 Danish
"Karrierens stress DNA" er en højaktuel bog om vores tids største karrieremæssig udfordring – stress. Den sætter fokus på karrierens pris og afslører, hvorfor vi ikke stopper, inden vi brænder ud.
This is a Business eBook
Business subscription free for the first 30 days, then $5.99/mo
 
Access this book on our eReader, no adverts inside the book
Latest eBooks
Description
Content
Reviews

Hvorfor er vi ikke i stand til at stoppe os selv i jagten på status og penge før et stress-kollaps udfordrer helbredet? Som professionel stress- og karriererådgiver i erhvervslivet fører Yvonne Bullock os ind i ”Karrierens stress DNA”, og giver et chokerende indblik i erhvervslivet og skjulte personlige og psykologiske mekanismer, der får unge såvel som mere erfarne kvinder og mænd til at brænde ud. Vi føres også tilbage til 50’erne, hvor arbejdet blev til karriere og gamle dogmers udlægning af succes tages kraftigt under inspektion, da stress i dag koster virksomheder og samfundet milliarder.

Om forfatteren

Yvonne Bullock var den første kvindelige karriererådgiver, der etablerede sig på det danske marked og arbejdede med direktører, ledere og medarbejdere. Hun har opnået stor anerkendelse som karriere- og stressekspert, har udviklet executive programmer, holdt foredrag og workshops for internationale virksomheder og har skrevet i flere år for Berlingske Business om stress, ledelse og karriere.

  1. De 30.000 døgn 
  2. Stressorer 
  3. Selvbilleder og selvfortællinger 
  4. Elsk begrænsninger og fravalg 

Yvonne Bullock's bog om Karrierens stress DNA er noget af det bedste læsestof jeg endnu har læst om begreber som lykke, karriere og status. Den henvender sig ikke kun til erfarne mennesker i karrieren, men er også en øjeåbner for yngre generationer, som har brug for visdom og gode råd til valg af uddannelser, karriere og livsstile. Det er en meget velskrevet og veldokumenteret bog, som intet mindre kan få selv den mest afklarede person til at stoppe op og tænke sig om en ekstra gang inden man ramt af lemmingeeffekten farer videre i bestræbelserne på at nå den ultimative lykke i livet på rekordtid. Tidligere officer i Flyvevåbnet og ansvarlig for lederuddannelser gennem flere årtier i privat og offentlig sektor.
More reviews