Expert Talk: Cultuur bouwen Corporate Antropologie

Rating:
( 0 )
57mins 21s
Language:
 Dutch
Danielle Braun is Corporate Antropoloog en schrijver van de bestsellers Corporate Tribe en Building Tribes. Ze houdt zich als spreker en adviseur bezig met organisatiecultuur.
This is an Audio Learning title
Professional Plus subscription free for the first 30 days, then $8.99/mo
Latest Audio Learning titles
About the author
Description
Content

Danielle Braun is Corporate Antropoloog en schrijver van de bestsellers Corporate Tribe en Building Tribes. Ze houdt zich als spreker en adviseur bezig met organisatiecultuur. Wat is de dynamiek in een organisatie, hoe werken mensen samen en wat is het belang van rituelen? Danielle Braun legt uit dat overal cultuur is en het een bepalende factor is in het succes van je organisatie.

Over de auteur

Arjen Banach is veelgevraagd spreker op het gebied van verandering, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. Hij is de schrijver van ‘Organisatievibe’ dat door Ooa is genomineerd voor boek van het jaar 2019 en onlangs werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland.