Kategorien Preise Unternehmen
home.book.professional_ebook

Windows 11 Basishandelingen (werkboek 1)

dr Peter J. Scharpff RI
0 Bewertungen
68
Sprache:  Dutch
Met het werkboek Windows 11: Basishandelingen leer je als eindgebruiker alle benodigde handelingen uit te voeren en maak je kennis met de elementaire mogelijkheden en opties van dit besturingssysteem.
Professional Plus Mitgliedschaft 30 Tage gratis, danach $8.99/Monat
Zugriff auf das Buch in unserem eReader; keine Werbung im Buch
Beschreibung
Inhalt

Windows is software die je nodig hebt voor de besturing van je computer. Daarom heet het ook wel een besturingssysteem. Microsoft is inmiddels aanbeland bij versie 11. Veel efficiënter en prettiger werkt het op je pc of laptop als je weet wat je doet en hoe een en ander in elkaar zit. In dit werkboek maak je kennis met al die kenmerken, mogelijkheden en opties. Zo hoef je niet net als zoveel andere eindgebruikers alles met vallen en opstaan te leren en ervaren. Met leuke en interessante oefeningen leer je hoe je op de beste manier omgaat met je computer en de apps, mappen en bestanden daarop.

Over de auteur

Peter Scharpff is oorspronkelijk afkomstig uit de computer-linguïstische hoek. Zijn wetenschappelijke focus lag op de interactie tussen mens en machine, vooral op de spraak- en taaltechnische kant daarvan. Behalve het ontwikkelen van materiaal voor trainingsdoeleinden op het gebied van kantoorautomatisering, heeft hij ook vele publicaties op zijn naam staan over algemenere onderwerpen als digitale veiligheid, privacy, hardware, programmeren, webdesign, telewerken, sociale netwerken, en dergelijke, en over onderwerpen in de hobbysfeer zoals tekenen, audio- en fotobewerking.

 • Over de maker
 1. Inleiding
 2. Basisbegrippen
  1. Inleiding
  2. Besturing
  3. Bureaublad
  4. Vensters
  5. Venstersoorten
  6. Tabbladen in vensters
 3. Besturing
  1. Inleiding
  2. Muisbesturing
  3. Aanraakbesturing
 4. Werken met Windows
  1. Inleiding
  2. Kleurenmodus
  3. Start
  4. Windows beëindigen
 5. Programma’s
  1. Inleiding
  2. Apps
  3. Starten, openen en sluiten
 6. Multitasking
  1. Inleiding
  2. Meerdere taken
  3. Volle ba(l)k
 7. Nieuw
  1. Inleiding
  2. Nieuwe items maken
  3. Nieuwe items bewerken
 • Ten slotte
 • Bijlage