Geen zin in (andermans) troep?

Vraag of bied - de juiste - hulp!

Bewertung:
( 0 )
44 pages
Sprache:
 nl
Kost het netjes maken en houden van jouw omgeving je moeite? Dan ben jij vast een van de door Lettie Ambagtsheer beschreven ‘troep-types’. Haar psychologische inzichten én tips gaan je vast helpen!
Das ist ein Business eBook
Business Abonnement kostenlos für die ersten 30 Tage , dann $5.99/mo
 
Zugriff auf das Buch in unserem eReader; keine Werbung im Buch
Die neuesten eBooks
Über den Autor

Als gedragsdeskundige met een eigen praktijk (AMBAGT | trainen.coachen.counselen) heb ik er een handje van om niet alleen te kijken naar wat je doet en wat het effect daarvan is op anderen maar ook om te doorgronden wat de mogelijke reden of ontstaansgeschiedenis van jouw gedrag is. Want al

Beschreibung
Inhalt

Tijdens de Corona lockdown vanaf medio maart was het ongekend druk bij de gemeentelijke stortplaatsen. In Amsterdam werd zelfs 25% meer huis- en grofvuil aangeboden. Wat was hier aan de hand?

Lettie Ambagtsheer, gedragsdeskundige en semi-professioneel opruimer, legt het uit. Ze beschrijft niet alleen verschillende ‘troep-types’ en hun (on)hebbelijkheden maar ze geeft ook handige tips.

En omdat types niet altijd te veranderen zijn, is haar voornaamste tip: vraag of geef de juiste hulp! Deze 4e e-reader van Lettie’s hand heet daarom: Geen zin in (andermans) troep? Vraag of geef de juiste hulp!

Over de auteur

Als gedragsdeskundige met een eigen praktijk (AMBAGT | trainen.coachen.counselen) heb ik er een handje van om niet alleen te kijken naar wat je doet en wat het effect daarvan is op anderen maar ook om te doorgronden wat de mogelijke reden of ontstaansgeschiedenis van jouw gedrag is. Want alleen dán kun je aan de slag met een echte verandering . . . mocht je dat willen!

Voor iedereen die merkt dat het in contact met anderen (of dat nou zakelijk of privé is) niet loopt zoals je dat zou willen, heb ik een aantal e-readers geschreven. Dagelijkse voorvallen, vaak komisch en herkenbaar, combineer ik met theorie waarna ik bijna altijd afrond met een persoonlijke opdracht of oefening.

Toe aan een duurzame verandering? Dan wens ik je veel lees- maar vooral ook doe-plezier!

Heb je naar aanleiding van de dingen die je over jezelf ontdekt hebt, behoefte aan meer? Ik ben te bereiken via +31613468889.


 • Over de auteur
 • Inleiding
 1. Wat troep met je doet
 2. De troep-types en hun (on)hebbelijkheden
  1. De nep-ruimer
  2. De weduwnaar
  3. De spits-tijd-ouder
  4. De verzamelaar
  5. De mancave man
  6. De shopper
  7. De thuiswerker
  8. Het kattenvrouwtje (M/V)
 3. Is Troep cultureel bepaald?
 4. Hoe blijf je (redelijk) troep-vrij
 5. Waarom zou je ont-troepen?