Word 2019 Grote documenten

Vurderinger:
( 0 )
96 pages
Sprog:
 Dutch
Met het werkboek Word 2019 Grote documenten maak je kennis met diverse (geavanceerde) functies en technieken voor lange documenten zoals boeken, verslagen, rapportages, en dergelijke.
Dette er en e-bog for erhvervsfolk
Premium abonnement gratis i de første 30 dage, derefter $3.99/mnd
 
Læs denne bog i vores online eReader. Ingen reklamer
Seneste udgivelser
Om forfatteren

Peter Scharpff is oorspronkelijk afkomstig uit de computer-linguïstische hoek. Zijn wetenschappelijke focus lag op de interactie tussen mens en machine, vooral op de spraak- en taaltechnische kant daarvan. Behalve het ontwikkelen van materiaal voor trainingsdoeleinden op het gebied van kantoorautomati...

Beskrivelse
Indhold

Met een tekstverwerker als Word 2019 kun je natuurlijk ook grote (lange) documenten maken. Zo’n groot document kan vele pagina’s en diverse hoofdstukken tellen, speciale opmaak vereisen, en misschien ook wel allerlei geavanceerde objecten bevatten. Dat is dus wel wat anders dan een briefje op een A4’tje. In dit werkboek werken we verschillende functies en geavanceerde mogelijkheden nader uit in het licht van grote documenten. Denk aan stijlen, pagina-opmaak en elementen als kop- en voetteksten, paginanummering, en dergelijke. Daarnaast is nog aandacht voor enkele nieuwe onderwerpen die vooral in grotere tekstbestanden van toepassing zijn, zoals inhoudsopgave, index en voet- of eindnoten.

Over de auteur

Peter Scharpff is oorspronkelijk afkomstig uit de computer-linguïstische hoek. Zijn wetenschappelijke focus lag op de interactie tussen mens en machine, vooral op de spraak- en taaltechnische kant daarvan. Behalve het ontwikkelen van materiaal voor trainingsdoeleinden op het gebied van kantoorautomatisering, heeft hij ook vele publicaties op zijn naam staan over algemenere onderwerpen als digitale veiligheid, privacy, hardware, programmeren, webdesign, telewerken, sociale netwerken, en dergelijke.

 • Over de maker
 1. Inleiding
  1. Opzet van het werkboek
  2. Notatie
  3. Software
 2. Grote documenten
  1. Inleiding
  2. Lange teksten
  3. Planning
 3. Stijlen
  1. Inleiding
  2. Opmaakprofielen
  3. Automatische nummering
  4. Standaardstijl
 4. Paginaopmaak
  1. Inleiding
  2. Formaat
  3. Paginaoriëntatie
 5. Kolommen
  1. Inleiding
  2. Tabelkolommen
  3. Krantenstijlkolommen
  4. Vouwfolder
 6. Pagina-elementen
  1. Inleiding
  2. Paginanummering
  3. Kop- en voetteksten
  4. Pagina-achtergrond
 7. Verwijzingen
  1. Inleiding
  2. Bladwijzers
  3. Hyperlinks
  4. Voet- en eindnoten
  5. Bijschriften
  6. Inhoudsopgave
  7. Index
 • Ten slotte
 1. Appendix: Lettertypen en typografie
  1. Inleiding
  2. Lettertypen
  3. Tekensets
  4. Typografie
 • Bijlage