Stap uit de waan van je dag

Mindfulness op de werkvloer

Vurderinger:
( 0 )
34 pages
Sprog:
 Dutch
Stap uit de waan van je dag. Ontdek hoe mindfulness je kan helpen op de werkvloer en hoe je meer rust en overzicht kunt gaan ervaren zodat je nog beter uit de verf kunt komen.
Dette er en e-bog for erhvervsfolk
Premium abonnement gratis i de første 30 dage, derefter $3.99/mnd
 
Læs denne bog i vores online eReader. Ingen reklamer
Seneste udgivelser
Om forfatteren

Ooit leerde je op school een vak en ging aan het werk. Je schaafde en schoolde in de loop der jaren vakinhoudelijk bij. Maar toch. Er blijft soms wat sluimeren; onrust, ontevredenheid.

Wil je echt uit de verf komen in je werk dan gaat het vaak om andere zaken. Die leer je echter meestal niet o...

Beskrivelse
Indhold
Anmeldelse

Heb jij rondom je werk weleens last van
De waan van de dag die je opslokt
Piekeren
Moeilijk loslaten
Lastige situaties vermijden
Stress

Dan kan het goed zijn dat je, ondanks al je vakinhoudelijke kennis, niet helemaal uit de verf komt zoals je zou willen. Dat is vervelend. In de eerste plaats voor jezelf maar ook voor je omgeving. Vaak zijn negatieve gedachten of oude patronen de oorzaak. Gelukkig kun je leren er anders mee om te gaan.

In dit boekje ga je ontdekken hoe je met behulp van mindfulness die negatieve patronen kunt doorbreken. Zodat je meer inzicht krijgt in je eigen functioneren waardoor je je beter gaat voelen en meer innerlijke rust en zelfvertrouwen gaat ervaren. Je zult beter in staat zijn uit de waan van de dag te stappen en effectiever kunnen gaan handelen. Daardoor zul je beduidend beter tot je recht komen en dat is niet alleen fijn voor jezelf, het komt ook je collega’s, klanten en de organisatie ten goede.

Leer de sleutel tot verandering vinden en waarom het je tot nu toe niet lukte. Het boek geeft je inzicht in wat mindfulness is en hoe de methode werkt. Je krijgt inzicht in hoe je opgeslokt kunt worden door de waan van de dag, hoe negatieve denkpatronen ontstaan, automatische piloten die brokken maken en de kracht van aandacht. Tevens krijg je een aantal oefeningen die je overal zelf kunt doen zodat je meteen aan de slag kunt.

Ik wens je veel leesplezier!

  1. Van mooie dromen en dingen die voorbij gaan
  2. De kracht van aandacht
  3. Wat je altijd deed en wat dat je kost
  4. Waarom de automatische piloot brokken maakt
  5. Je waarheid onder ogen zien
  6. En nu jij
  7. Een overdosis mildheid
  8. Je hebt altijd keus
Lekker leesbaar en gewoon praktisch. Mooie 1e stap om mindfulness te uit te proberen.
30. januar 2015
More reviews