Låt oss prata kompetensförsörjning

notes:
( 0 )
62 pages
Jazyk:
 Swedish
Kompetensförsörjning är idag en av näringslivets stora utmaningar. I en praktisk handbok ges här tips och verktyg för att fånga upp, utveckla och behålla kompetent personal.
Tohle je byznys eKniha
Prvních 30 dní zdarma
Byznys předplatné zdarma během prvních 30 dnů, pak $5.99/m
 
Zakoupit eKnihu :
Kniha neobsahuje reklamu
O autorovi

Lena Gustafsson har under hela sitt yrkesliv arbetat med människors och organisationers utveckling. Baserad i Åseda i företagsrika Uppvidinge är hon väl förankrad i den småländska entreprenörsandan och jobbar nu både lokalt, nationellt och internationellt med ledarskapscoaching, föreläsningar, utredni...

Description
Content

Kompetensförsörjning är idag en av näringslivets stora utmaningar. Kampen om arbetskraften hårdnar och arbetsgivare måste vässa sin förmåga att fånga upp och behålla kompetent personal. 

Samtidigt är matchningsproblematiken mellan de arbetslösa som ändå finns och de arbetsgivare som behöver rekrytera en av samhället stora utmaningar. Hur kan de två mötas? I en praktisk handbok ges här tips och verktyg för eget arbete med kompetensförsörjning på kort och lång sikt. Steg för steg byggs en företagsanpassad strategi upp medan olika aspekter av kompetensförsörjningsproblematiken gås igenom.

  • Lena Gustafsson, professionell coach
  1. Kompetensförsörjning – vad, varför och hur
  2. En attraktiv arbetsgivare
  3. Kompetenskrav och tydlighet
  4. Internrekrytering
  5. Sök i vidare cirklar
  6. Introduktionsperiodens betydelse
  • Några avslutande ord
  • Material för eget arbete och vidare läsning
  • Referenser och vidare läsning