Att lyssna

Rangeringer:
( 0 )
52 pages
Språk:
 Swedish
Den här boken hjälper dig att bli medveten om vikten av att lyssna aktivt och att bli medveten om hur du lyssnar i olika situationer.
Dette er en gratis eBok for studenter
Registrer deg for gratis tilgang
Alle studentbøker er gratis, for alltid. Mindre enn 15% annonser
 
Gratis 30-dagers prøveperiode
Bedriftsabonnement gratis i de første 30 dagene, så $5.99/mnd
Sist lagt til
Om forfatteren

Mattias Josefsson arbetar med utveckling och förändring via det egna varumärket Coachlabbet. Han har lång erfarenhet från mediabranschen där han har arbetat som vd, affärsutvecklingschef, marknadschef, bildredaktör och exportchef. Mattias har en Fil kand i samhällsvetenskapliga ämnen, har gått kurse...

Description
Content

Den här boken hjälper dig att bli medveten om vikten av att lyssna aktivt och att bli medveten om hur du lyssnar i olika situationer.

Du kanske tycker att det är självklart att du är en bra lyssnare men hur gör du det i praktiken?

Ett första steg kan vara att ta ett steg ut ur din verklighet och utmana din föreställning om hur bra eller dålig du är på att höra vad andra säger. Oavsett om det gäller ditt privatliv, dina studier eller ditt arbete har du mycket att vinna på att lära dig att bli mer lyhörd för ditt eget lyssnande.

Boken Att Lyssna blandar teorier, exempel och inte minst övningar som hjälper dig att bli en skickligare och mer medveten lyssnare.

  1. Att lyssna i olika situationer
  2. Lyssnarnivåer
  3. Avslutning