Categories Pricing Corporate
Professional eBook

Luistervaardigheden voor effectieve communicatie

Luister dan toch!

0 Commentaires
33
Language:  Dutch
Echt luisteren, Diep luisteren. Luisteren van ziel tot ziel, niet afgeleid door gedachten, valse waarnemingen, verkeerde interpretaties, eigen oordelen. Al je zes zintuigen doen mee. Topcommunicatie.
Abonnement Pro Plus gratuit pour les 30 premiers jours, puis $8.99/mois
Lisez ce livre avec notre eReader, sans pubs
Description
Contenu

Een spannende ontdekkingsreis naar echt en diep luisteren.
Eerst verhaalt het wat dit soort luisteren is, daarna krijg je inzicht in je intrinsieke eigenschappen die Diep Luisteren mogelijk maken en tot slot krijg je nog tools aangereikt om die eigenschappen te vervolmaken, zodat je ze ook echt kunt inzetten.

Dit boek is bedoeld voor iedereen die met mensen werkt: coaches, leidinggevenden, hulpverleners, partners, ouders, leerkrachten en verzorgers. Voor iedereen die met Diep luisteren de communicatie tot een topprestatie wil verheffen. Voor de ander en voor zichzelf.

Over de auteur

Annie-Lies Hustings (1945) specialiseerde zich in haar werk vooral in assertiviteit. Ze zet dit in als relatietherapeut, trainer in communicatie, coach voor mensen die werken, docent aan opleidingen voor professionals. Ze noemt het nu steeds vaker: ‘Wees duidelijk!’ Als geen ander weet ze zelf wat dit in je leven kan betekenen en het is haar passie en drijfveer om het iedereen te gunnen.

  1. Diep Luisteren
  2. Het gereedschap
  • Tot slot
  • Leestips

About the Author

Anne-Lies Hustings

Anne-Lies Hustings (1945) specialiseerde zich in haar werk vooral in assertiviteit. Ze zet dit in als relatietherapeut, trainer in communicatie, coach voor mensen die werken, docent aan opleidingen voor professionals. Ze noemt het nu steeds vaker: ‘Wees duidelijk!’ Als geen ander weet ze zelf wat dit in je leven kan betekenen en het is haar passie en drijfveer om het iedereen te gunnen.

De coach die meteen de kern raakt.