Categories Pricing Corporate
Audio Learning

Het balanceren van werk en thuis

Tijdens de pandemie

0 Arvioinnit
23m 53s
Language:  Dutch
In deze talk een aantal praktische tips en overwegingen om deze balans niet uit het oog te verliezen en te zorgen dat alles zo soepel mogelijk naast elkaar kan bestaan.
Professional Plus subscription free for the first 30 days, then $8.99/mo
Description

Een van de grootste uitdagingen tijdens de COVID pandemie is het vinden van een goede balans tussen het leven thuis en werk. Met name het vele thuiswerken is een uitdaging voor elk huishouden. In deze talk een aantal praktische tips en overwegingen om deze balans niet uit het oog te verliezen en te zorgen dat alles zo soepel mogelijk naast elkaar kan bestaan.

Over de auteur

Met nog geen 40 jaar is Peter toch al een ervaren on- en offline ondernemer. Na zijn studie International Business Management, richtte hij een Social Media consulting bedrijf op tijdens de eerste adoptiegolf begin jaren 2000.
Na een korte stint als personal trainer en life-coach is Peter momenteel actief als Online Media creator met verschillende YouTube channels en Podcasts op zijn wekelijkse schema. Daarnaast adviseerd hij bedrijven en instellingen over communicatie en messaging op deze zelfde platformen.