Skip navigation

Bookboon.com Download von kostenlosen eBooks für Studium und Beruf

Choose a category

Salgscoaching

Salgscoaching
4,6 (11 Bewertungen)
ISBN: 978-87-7681-306-2
1. Auflage
Seiten : 42
 • Preis: 75,50 kr
 • Preis: €8,99
 • Preis: £8,99
 • Preis: ₹150
 • Preis: $8,99
 • Preis: 75,50 kr
 • Preis: 75,50 kr

KOSTENLOS downloaden in 4 einfachen Schritten...

Um unsere Bücher herunterzuladen oder Videos anzusehen, benötigen Sie einen Browser, der JavaScript zulässt.
Nachdem Sie Ihre Email angegeben haben, schicken wir Ihnen eine Bestätigungsmail. Durch Klicken auf den dort angezeigten Link erhalten Sie unseren Newsletter. Wir geben Ihre Daten nicht an eine Dritte weiter.
eLib
Entdecken Sie das Lernpotenzial Ihrer Organisation
Demo anschauen

Unternehmens-eLibrary

Unsere Business Lösung für Weiterbildung

Das ist ein Premium eBook

Bookboon Premium - Erhalten Sie Zugang zu über 800 eBooks - ohne Werbeanzeigen

Erhalten Sie kostenlosen Zugang für einen Monat - und 800 andere Bücher mit dem Premium Abo. Sie können das Buch auch einzeln kaufen

 • Kostenloses 30-Tage Probeabo. Dann 39,99 kr p. M.
 • Kostenloses 30-Tage Probeabo. Dann €5,99 p. M.
 • Kostenloses 30-Tage Probeabo. Dann £4,99 p. M.
 • Kostenloses 30-Tage Probeabo. Dann ₹299 p. M.
 • Kostenloses 30-Tage Probeabo. Dann $3,99 p. M.
 • Kostenloses 30-Tage Probeabo. Dann 39,99 kr p. M.
 • Kostenloses 30-Tage Probeabo. Dann 39,99 kr p. M.
eLib
Entdecken Sie das Lernpotenzial Ihrer Organisation
Hier klicken!

Unternehmens-eLibrary

Unsere Business Lösung für Weiterbildung

Über das Buch

 1. Beschreibung
 2. Einleitung
 3. Inhalt

Beschreibung

Det store spring fra salgschef til salgscoach.

Denne bog er lavet i samarbejde mellem bookboon.com og Forlaget Birmar. Forlaget Birmar udgiver bøger inden for business og selvudvikling. Kendetegnende for alle bøgerne er, at de giver en praktisk vinkel på relevante erhvervsmæssige emner og er direkte anvendelige i ledelsesarbejde med udvikling af virksomhed, organisation, ledelse og medarbejdere. Du kan læse mere om Forlaget birmar, på www.birmar.dk

Einleitung

Coaching er for alle, hver dag. Coaching kan ikke blot forvises til kvartalsvise, månedlige eller måske ugentlige ”samlinger” (som for øvrigt næsten ingen afsætter tid til). Skønt mere formelle instruktionsmøder forbliver vigtige, er disse kun en del af coachingen. Målet med denne bog er at hjælpe ledere til at tage springet fra chef til coach, idet han eller hun lærer, hvordan de skal yde udviklende coaching som en del af den daglige kontakt. For at blive coach skal lederen først selv forstå coaching-processen og bruge den til at få sælgerne til at være coach for sig selv og for kollegaerne – så alle i teamet på den måde bliver coach.

Denne bog viser, hvorfor og hvordan der skabes en coachende kultur i relation til salg, som resulterer i maksimal performance og en samhørende salgsstyrke, der kan coache sig selv. Bogen viser, hvordan en salgschef kan udvikle sig til en salgscoach og derpå hjælpe med til at ændre andre – hjælpe dem fra at være almindelige til ekstraordinære sælgere, idet de tager ansvar for egen udvikling.

Alle er vi bange for at blive betragtet som en outsider. Men med vore dages kompleksitet er der ingen, der kan vide og gøre alt selv. Med Lao-Tsus ord: ”Det bedste er at vide, hvad du ikke ved.” Udviklende coaching er en proces, der hjælper coaches og sælgere, så de nyder at blive bedre til det, der er vigtigt i deres liv. Det gør det muligt for sælgere at erkende og acceptere, hvor de er, og alligevel arbejde målbevidst mod at nå et skridt videre – og videre igen. Udviklende coaching indgyder en vision af fortræffelighed og fremmer en passion for opnåelse af kontinuerlig og gradvis stigende dygtighed.

Næsten alle inden for nutidens erhvervsliv forstår, at der er to former for lederskab: gammelt og nyt lederskab. Lidt firkantet kan det udtrykkes på den måde, at gammelt lederskab var baseret på medarbejderkontrol, mens nyt lederskab baserer sig på at bemyndige medarbejderne, så de kan blive så gode som overhovedet muligt. Ideen bag den nye form for lederskab er at styre uden mikrostyring. Forudsætningen herfor er coaching - den mest afgørende konkurrenceevne en virksomhed kan have. Desværre er det en evne, som de fleste ledere ikke har erhvervet sig, og endnu mindre er det en evne, de behersker.

Inhalt

 1. Coach kontra chef - Mentaliteten
  1. Hvorfor coache?
  2. Hvorfor ledere ikke coacher
  3. ”Adgang forbudt” – Hvad enhver coach bør vide om zoner
  4. Hvor er din zone?
  5. Et team på to
  6. Vigtige succesfaktorer for coaching
  7. Holdninger
  8. Fra chef til coach
  9. Skabelse af en coachingkultur
  10. To former for feedback
  11. Balance
  12. To modeller
 2. Coaching og feedback - På nærmere hold
  1. Den coachende samtale
  2. Feedback – Reglerne
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with EU regulation.