Kategorien Preise Unternehmen
home.book.professional_ebook

Op het snijpunt van verstand en gevoel

Menselijk gedrag op dieper niveau verklaard

0 Bewertungen
1 home.book.review
54
Language:  Dutch
Tegen de achtergrond van een hectische middelbare schoolklas, verklaart dit boek menselijk gedrag op een dieper niveau. Het laat zien hoe eenvoudige principes kunnen geven op de vragen van nu.
Professional Plus Mitgliedschaft 30 Tage gratis/b>, danach $8.99/Monat
Zugriff auf das Buch in unserem eReader; keine Werbung im Buch
Beschreibung
Inhalt
Bewertungen

In onze hedendaagse maatschappij is het klaslokaal van de middelbare school een fascinerende smeltkroes van menselijk gedrag. Een ontmoeting van generaties, een mix van culturen en sterk uiteenlopende belangen vormen de achtergrond van dit boek. Een ideale situatie om complex menselijk gedrag te verklaren. Ontmoet de invalkracht Peter en ervaar zijn worsteling in de omgang met de wereld om hem heen. Ervaar hoe achter deze complexe werkelijkheid een onzichtbare wereld met eenvoudige inzichten schuil gaat. Een sleutel naar gedrag, een antwoord op veel vragen van deze tijd.

  1. Balansverstoring
  2. De onbewuste wil
  3. Stromen van aandacht
  4. Aangenomen waarheden
  5. De bewuste wil
  6. Afstemming en de modi van bewustzijn
  7. Autoritair of autoriteit?
  8. Was het bewust of onbewust?
Mooi beschreven hoe het menselijk systeem van bewustzijn in elkaar steekt aan de hand van een heel herkenbare setting. Een periode in een gewone schoolklas met leerlingen en een leraar.
home.book.about_author

Rien Hagenaars

Ik groeide op in een Amsterdams ondernemersgezin. Dit betekende voor mij vrijheid, zelfstandigheid en respect voor de klant. Als registeraccountant (tot 1990) leerde ik de essentie van bedrijfsvoering kennen.

In het beantwoorden van grote bestuurlijke vraagstukken moest mijn ratio ruimte maken voor mijn intuïtie. Ik voelde ‘magie’ in de besturing van een groot internationaal bedrijf. Geïntrigeerd hierdoor gaf ik mijn carrière een nieuwe wending.

Sindsdien begeleid ik mensen en organisaties bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en bewustzijn. De ‘magie’ die ik eerder had gevoeld is nu omgezet in een bewuste integratie van de fijngevoelige en analytische vermogens waarover ik kan beschikken.

Met ons bedrijf Uniovision begeleiden we dagelijks mensen bij het ontwikkelen van Bewust Leiderschap. De inzichten die we hierbij hanteren zijn verwerkt in dit boek.

Wil je de inzichten van het boek omzetten in ervaringen, dan nodigen we je van harte uit onze website www.uniovision.nl te bezoeken of contact met ons op te nemen.